Мешканці Зубри хочуть перекривати об'їзну дорогу через відсутність гарячої води

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Мешканці села Зубра надіслали голові Львівської ОДА Олегові Синютці попередженя про перекриття об’їзної дороги.

Про це сам Олег Синютка повідомив під час апаратної наради у ЛОДА, передає кореспондент Дивись.info.

Як розповів директор департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ ЛОДА Назарій Романчук, перекривати об’їзну дорогу мешканці планували сьогодні з 10:00.

«Постачальник «Енергія тепловодсервіс» подавав у Зубру тепло і гарячу воду. Наприкінці минулого опалювального сезону він оголосив, що планує припинити подачу гарячої води, а буде подавати тільки теплову енергію. Станом на сьогодні, мешканці Зубри отримують тепло. А перекривати об’їзну дорогу Львова вони хотіли сьогодні з 10:00 год.

На 11:30 год. ми їх запросили до себе в департамент, проведемо нараду, подивимося, чим можна їм допомогти. Але в Зубрі створене ОСББ, і потрібно розуміти, що такі питання має вирішувати керівник ОСББ», – пояснив Назарій Романчук.

Олег Синютка вчергове обурився таким методом висловлення протесту.

«Люди починають сходити з розуму. Замість того, щоб врегулювати проблему, вони подають звернення про те, що організовують перекриття дороги. От по Мостиськах - людям обіцяли, що до 1 листопада відремонтують дорогу і 31 жовтня були завершені роботи. Це так не може бути, щоб людям щось зайшло в голову і вони йшли перекривати дороги», – заявив Олег Синютка.

Він доручив керівнику ГУ Нацполіції забезпечити присутність під час наради представника поліції, який би розповів мешканцям про відповідальність за перекриття доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: