У Львові водій, тікаючи від поліції, перекинувся (відео)

a6aedd65-058e-47d9-8518-820d08ed93c7

У водія були ознаки алкогольного сп’яніння.

Як інформують у патрульній поліції Львова, у понеділок, 5 листопада, вночі під час патрулювання на вулиці Коновальця, екіпаж патрульної поліції виявив транспортний засіб Volkswagen Touran на іноземній реєстрації, водій якого рухався у темну пору доби з виключеними фарами. Інспектори надали через гучномовець вимогу зупинитися, проте порушник проігнорував її та почав втікати. На вулиці Городоцькій втікач не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з пішохідним огородженням, після чого перекинувся.

Патрульні вийшли з автомобіля та побігли допомагати чоловіку. Водія витягнули з автомобіля та викликали швидку медичну допомогу.

Згодом чоловік відмовився від госпіталізації, оскільки не отримав тілесних ушкоджень. Так як в нього були ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти перевірку. 23-річний водій погодився пройти її у медичному закладі.

Висновок за результатами перевірки буде через 2 дні. На чоловіка склали протокол за вчинення ДТП та протокол за невиконання вимог про зупинку. Також винесли постанову за проїзд перехрестя на червоне світло.

Якщо аналіз крові покаже, що водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, на нього складуть протокол за ст. 130 КУпАП та передадуть матеріали в суд. Тоді чоловіку загрожуватиме відповідальність у розмірі 10200 гривень та позбавлення права керування строком на 1 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: