У Новояворівську та Новому Роздолі обіцяють за тиждень подати тепло

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

На теплопостачальних підприємствах у Новому Роздолі та Новояворівську проводяться підготовчі роботи до опалювального сезону.

Про це під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Назарій Романчук, передає кореспондент Дивись.info.

«У Новояворівську працівники ТЕЦ за виключенням декількох осіб вийшли на роботу. Люди працювали минулу п’ятницю, суботу, сьогодні теж працюють, йде нормальний процес. Станом на сьогодні є повністю заповнені водою магістральні трубопроводи по місту, насоси працюють, з обіду заплановано піднімати воду вже в самі будинки, тобто перевірятимуть мережі, в якому вони стані. Відповідна робота ведеться і по котельнях, тому за хорошими прогнозами, як каже новий управитель, протягом тижня у Новояворівську тепло можна буде відновити», – розповів Назарій Романчук.

За його словами, ситуація у Новому Роздолі теж покращується.

«У п’ятницю в Новому Роздолі електрики провели дослідження електрообладнання. В принципі, воно є в нормальному стані, можна працювати. Сьогодні люди прийшли оформлятись на роботу, тому завтра має вийти вся зміна, будуть проводитись роботи. За перевіркою, яку проводив перший енергонагляд спільно з НКРЄ, сам об’єкт знаходиться в задовільному стані, він також готовий до експлуатації. Якщо завтра люди виходять, а ми сподіваємося, що так і буде, то також протягом тижня тепло буде відновлено», – розповів директор департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: