У предстоятеля УПЦ (МП) Онуфрія виявили маєток із вертолітним майданчиком (відео)

e7763627-2ba4-45af-b2e5-aa94ea5168d2

Журналісти «Телевізійної служби новин» виявили на околиці Чернівців великий маєток, який, за даними програми, належить предстоятелю УПЦ (МП) митрополиту Онуфрію.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

«Ні назви вулиць ,ні номеру будинку не побачиш. Та господаря видає оздоба - ворота і  вікна у велетенських хрестах. А від нечистої сили тут є агресивна охорона. На запитання, чи є Онуфрій вдома, охорона заперечує. Далі слова в них закінчуються і до нас для повного розуміння ситуації випускають пса. Ми відступаємо і підіймаємо квадрокоптер», - розповідають журналісти.

Працівникам ЗМІ вдалося за допомогою дрону побачити на території маєтка головний сучасний трирівневий будинок, двоповерховий гостьовий будинок і 5 будівель невідомого призначення.

«Усе тут підпорядковане одному задуму і говорить про те, що попрацював над резиденцією хороший архітектор і використовував для оздоблення недешеві матеріали», - зазначають автори сюжету.

Поруч із цією ділянкою - ще одна, на якій розміщено капличку, щось схоже на спортивний комплекс, можливо, з басейном, невідому підземну споруду, що нагадує винний льох, а також двоповерховий будинок з великою терасою та навіть вертолітний майданчик.

За даними ТСН, обидві ділянки належать митрополиту Онуфрію. Він користується маєтком, коли приїжджає до Чернівців.

«Подейкують, що це все подарував ієрарху УПЦ МП такий собі чернівецький бізнемен Юрій Кушнір», - зазначають журналісти.

Творці програми нагадали, як Кушніра колись згадував генпрокурор Юрій Луценко, натякаючи на його зв'язок із незаконною діяльністю.

«Угруповання "Слонів", "Кушнірів" і мілкіші угрупування контрабандистів повинні зрозуміти - часи безкарності пройшли - або роззброєння, або протистояння із цілою вагою держави», - казав генпрокурор.

Охоронці маєтку намагалися заважати журналістам навіть поза територією, яку вони охороняли, тому авторам сюжету довелося викликати поліцію, щоб завершити зйомку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: