На Львівщині 25-річний чоловік забив до смерті пенсіонерку

20170622114102
Фото: ілюстративне

Поліцейські викрили зловмисника, причетного до вбивства пенсіонерки.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, чоловіку оголошено про підозру у скоєнні умисного вбивства, клопотання про обрання міри запобіжного заходу скеровано до суду

Зокрема, у Кам’янко-Бузький відділ поліції Львівщини, 4 листопада надійшло повідомлення про те, що о 16.50 в одному з будинків у райцентрі виявлено тіло 86-річної місцевої мешканки.

Як з’ясували працівники поліції, сусіди зауважили, що в помешканні старенької вдень горить світло, чого раніше ніколи не бувало. Тож вони вирішили дізнатись, чи раптом чогось не сталося. Зайшовши в будинок, сусіди виявили в коридорі тіло пенсіонерки без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Про це вони повідомили у поліцію.

"Вжитими слідчо-оперативними заходами, правоохоронці встановили, що до вбивства жінки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у поліції повідомили, що клопотання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 5 листопада було скероване до суду, який розгляне його 6 листопада.

Проводиться досудове розслідування, з’ясовуються мотиви та обставини скоєння злочину.

Водночас, як повідомила на своїй сторінці у Фейсбук львівська журналістка Вікторія Балицька, підозрюваного відпустили з-під варти.

"Цього разу в.о. голови Кам’янка-Бузького суду Маркіян Самсін не знайшов часу (чи бажання) обрати запобіжний для підозрюваного у вбивстві старенької жінки (86 р).

Суддя Самсін почав засідання приблизно о 16:00 засідання з обрання запобіжного але, наскільки мені відомо, без якихось пояснень перервав і переніс засідання на наступний день, на ранок. Можливо суддя мав якісь поважні причини!? Але це все ж не вкладається в голові. Це підозрюваний у вбивстві.

Він не був затриманий на місці злочину, (а через певний час) відтак його поліця змушена відпустити додому. Утримувати в відділенні його не мають права, це незаконно. Хто і як має його стерегти впродовж ночі? Може суддя? А якщо він «стане на лижі»?", - написала Балицька.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: