У Чишках на будівництво другої черги школи витратять майже 73 мільйони гривень

Ye518DbcOhTTAmfcH4Lh.r695x430

Давидівська сільська рада ОТГ Пустомитівського району Львівської області уклала угоду з ТОВ «Новатех» на будівництво другої черги школи в селі Чишки вартістю майже 73 мільйони гривень.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Тендер був оголошений у вересні нинішнього року. Запропонована вартість – 74 116 814 гривень. Йдеться про будівництво ІІ черги ЗОШ І-ІІІ ступенів на 400 учнів в селі Чишки, на вул.Шевченка.

На тендер зголосилися дві компанії ТОВ «Новатех» та ПП «Єврооснова-СМ». Знизивши ціну до 72 мільйонів 772 тисячі гривень, переміг «Новатех».

Термін дії договору – до 13 грудня 2019 року.

ТОВ «Новатех» існує на ринку понад 20 років. Компанія через ТОВ «Мегатехно» належить Юрію та Ользі Стадникам. Нинішнього року «Новатех» вже отримав тендерів на понад 109 мільйонів гривень: будівництво школи в селі Оброшине – на понад 84 мільйони гривень та реконструкція корпусу і котельні школи  у тому ж селі – на 24 мільйони 866 тисяч гривень.

Додамо, що Юрій Стадник – керівник і бенефіціар ТОВ «Новатех» – був помічником і бізнес-партнером депутата ЛМР від ВО «Свобода» Андрія Карбовника.

Єдиним конкурентом ТОВ «Новатех» на торгах було ПП «Єврооснова-СМ», в діях якого нинішнього року Київське обласне територіальне відділення АМКУ виявило ознаки порушення у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. Йдеться про тендери, у яких ПП «Єврооснова-СМ» брала участь разом із ТОВ «Експозиція».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: