У Яворівському нацпарку збудують екологічний візит-центр за майже 8 мільйонів

45645835_322537081893287_2424575168203456512_n

Еколого-просвітницький візит-центр побудують на території бази відпочинку «Верещиця».

Яворівський національний природний парк 2 листопада за результатами відкритих торгів підписав договір з корпорацією будівельних підприємств «Карпатбуд» на будівництво еколого-просвітницького візит центру за 7,79 млн грн. Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Будинок обладнають під готель, конференц-зал, їдальню, виставковий зал та бібліотеку. Споруда буде побудована з дотриманням екологічних технологій і оснащена сонячними батареями.

Крім того, угодою передбачено облаштування п’яти пунктів відпочинку та станцій технічного обслуговування велосипедистів на веломаршруті, що пролягає через Національний парк.

Більшість коштів надає Європейський Союз в рамках грантової програми транскордонної співпраці «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020» в галузі збереження природної та історико-культурної спадщини.

Як раніше повідомлялось на фейсбук-сторінці Яворівського парку, проект на будівництво візит-центру посів друге місце за результатами конкурсного відбору, набравши 95 балів зі 100. Там же і зазначається, що крім виділених Євросоюзом 1,81 млн євро, проект дофінансують за кошти екологічного фонду області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: