На Львівщині оновлять навчально-спортивну базу «Тисовець» за майже 20 мільйонів

2ab2c5e409b96182d1149f86aaf589b283c8cc70

Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» Міноборони України підписала договір з ТОВ «ІБК Ранг» на капітальний ремонт будівель та споруд канатної дороги за 19,8 млн грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, фірма відремонтує проміжні, верхні та нижні станції канатної дороги. Зробить в станціях інженерні системи: опалення, каналізацію, водопостачання, електрику тощо. Улаштує тераси та площадки посадки-висадки. Відремонтує саму канатну дорогу та освітить її.  Для виконання частини робіт компанія залучить субпідрядника − рівненську філію ПП «Пождума», яка зробить протипожежний захист та блискавкозахист.

Згідно з календарним планом робіт, цього року «ІБК Ранг» освоїть 10,5 млн грн, а наступного – 9,3 млн грн. При цьому фірма отримає 330 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 1,5 млн грн.

Рівненська фірма «ІБК Ранг» працює на ринку з 2012 року. Її власниками є рівненський підприємець Максим Лукашик (34%) та мешканець Києва Вадим Іванча (66%).

Вадим Іванча є кандидатом на посаду третього секретаря Посольства України в республіці Куба. Йому ж належить ТОВ «Глобал Агрі-Трейд», що спеціалізується на торгівлі сировини. Вадим Іванча також є співзасновником та керівником ГО «Рада підприємців «Україна-Куба, країни Карибського басейну та Латинської Америки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: