У компанії Kinopoint розповіли деталі вбивства львів'янина біля готелю «Львів»

vbuvstvolviv-55b20b641d5c89dfac416144c939c9e1

Бійка у Львові між нетверезим освітлювачем компанії Kinopoint та перехожим, що призвела до летальних наслідків, сталася у позаробочий час.

Про це йдеться в офіційній заяві компанії Kinopoint, повідомляє Укрінформ.

«З 29 жовтня по 3 листопада компанія "Кінопойнт" забезпечувала локаціями зйомки фільму "Аташе" у Львові на замовлення ізраїльської компанії La Comedia Production LTD. 30 жовтня знімальний день завершився о 22:00. 31 жовтня о 4:20 один із учасників київської бригади освітлювачів, задіяної у проекті, став учасником бійки у нетверезому стані, що призвела до летальних наслідків. Прикрий інцидент стався у позаробочий час. Співчуваємо родині загиблого та зі свого боку готові сприяти слідству», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, 31 жовтня, близько 4:20 год, між працівником знімальної групи зі столиці та львівським перехожим виник словесний конфлікт, під час якого 35-річний киянин завдав 29-річному чоловіку ножове поранення.

На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії. За вчинене особі загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: