У Львові бухгалтер частину грошей підприємства клав до власної кишені

3b3d0bcece3f9a6908d327ebd3949a69

У Львові за розкрадання коштів бухгалтера комерційного підприємства засудили до трьох років обмеження волі (із  дворічним іспитовим терміном), з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на два роки.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Зловмисника, 31-річного бухгалтера – обліковця одного з львівських товариств з обмеженою відповідальністю, який у процесі здійснення господарської діяльності привласнив грошові кошти підприємства в сумі майже 177 тисяч гривень, викрили працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з слідчими Галицького відділення поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1.

Встановлено, що зловмисник не вносив у повному обсязі на банківський рахунок товариства грошові кошти, отримані в результаті здійснюваної підприємством господарської діяльності, незаконно привласнивши їх. Аби приховати свою злочинну діяльність, він не відображав у даних бухгалтерського обліку відомості про недостачу коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: