У Трускавці пройде чемпіонат Європи з хортингу

hortyng_1541585662_613x367.00647249191_3_0

З 15 до 18 листопада 2018 року в Трускавці Львівської області відбудеться чемпіонат Європи з хортингу у вікових категоріях (дорослі, юніори, кадети, юнаки, молодші юнаки) у розділах «двобій», «форма», «показовий виступ».

Про це повідомили в ЛОДА.

Змагання відбудуться у 6 вікових категоріях: 8-9, 10-11, 12-13, 14-15, 16-17, 18 років і старше у розділах «Двобій», «Сутичка», «Форма», «Показовий виступ». Офіційне відкриття чемпіонату – 16 листопада о 12 год.

Очікується участь понад 300 спортсменів з Білорусі, Молдови, Узбекистану, Литви, Латвії, Словенії, Румунії, Азербайджану та України.

Змагання проводять за підтримки Міністерства молоді та спорту України, управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, Всесвітної федерації Хортингу (WorldHortingFederation – WHF), Міжнародної федерації Хортингу (InternationalHortingFederation - IHF), Європейської федерації Хортингу (EuropeanHortingFederation), Української федерації Хортингу, Благодійного фонду розвитку дитячого хортингу, Львівської обласної федерації хортингу, Трускавецької міської ради, ГКК «Карпати» м. Трускавець та Міжнародна клініка відновного лікування Козявкіна.

Довідково:

Хортинг – вид спортивних єдиноборств, створений в Україні, що позиціонується не лише як бойове мистецтво, а і як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання. Походження слова «хортинг» є від назви острова Хортиця, де була Запорізька Січ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: