Депутати ЛМР ліквідували комунальну стоматологічну поліклініку

IMG_9780

Депутати Львівської міської ради проголосували за припинення діяльності 5-ї комунальної стоматологічної поліклініки.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Своїм рішенням вони приєднали комунальну поліклініку до реформованої стоматологічної поліклініки №1, яка тепер є комунальним некомерційним підприємством.

Проти такого рішення виступала частина працівників.

«Ми вчора заслухали частину зацікавлених осіб, які проти приєднання. Вони погрожували відкритими кримінальними провадженнями. Але міська рада є засновником цих поліклінік, тож несе відповідальність за них, і вирішила їх об’єднати… Частина працівників тривалий час не може повноцінно виконувати свої обов’язки, а самі лікарі двох поліклінік погоджуються на приєднання», – заявила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Згідно з пояснювальною запискою до ухвали, при’єднання стоматологічної поліклініки №5 до некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка №1» дозволить зменшити фінансовий тиск на бюджет та покращити рівень і якість надання стоматологічних послуг на умовах ринкових відносин.

Кілька працівників поліклініки були присутні на сесії, вони просили депутатів не приймати рішення щодо реорганізації. Коли ж депутати не дослухалися, вони покинули залу з вигуками «Ганьба!».

Для реорганізації у мерії мають утворити спеціальну комісію. Об’єднання поліклінік в одну установу має відбутися впродовж двох місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: