У Львові відновлюють опалювальний сезон для населення

1-126-900x506

Сьогодні відновлюють подачу опалення до всіх житлових будинків. Зранку теплопостачальні підприємства Львова розпочинають процес відновлення подачі опалення. Температуру теплоносія регулюватимуть, залежно від температури зовнішнього повітря.

Про це повідомили в ЛМР.

«Відповідно до нормативних документів — а це спільний Наказ Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ — опалювальний сезон для населення розпочинається тоді, коли впродовж трьох діб середньодобова температура становить +8°C. Тому опалювальний сезон для населення ми розпочали 22 жовтня. Однак, у зв’язку зі збільшенням температури повітря, з 29 жовтня опалювальний сезон було призупинено.

Однак від 8 листопада, згідно з прогнозом синоптиків, температура вдень становитиме +10°C, а вночі +4°C, тобто середньодобова температура буде +7°C. Тому було прийнято рішення відновити подачу опалення для населення.

Система теплопостачання до роботи готова. Завдяки якісній роботі з ремонту і модернізації об’єктів теплопостачання протягом останніх років, подача тепла в будинки буде відновлена у найкоротші терміни, а температура теплоносія регулюватиметься, залежно від температури зовнішнього повітря», – повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Нагадаємо, опалювальний сезон для бюджетних устав у Львові розпочався 10 жовтня на основі листів звернень від керівників закладів. Опалювальний сезон для населення розпочався 22 жовтня. У зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря, опалювальний сезон для населення з 29 жовтня було призупинено.

В опалювальному сезоні 2018−2019 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 1618 житлових будинків, 198 освітніх закладів (школи, садочки) та 46 медичних закладів (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 524 житлових будинків, 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: