У Центрі оцінювання розповіли, скільки завдань буде у тестах ЗНО-2019

630_360_1531307061-2314

Український центр оцінювання якості освіти затвердив характеристики сертифікаційних робіт з 11 предметів зовнішнього незалежного тестування.

Відповідні характеристики визначені в наказі УЦОЯО.

Зокрема, затверджено загальну характеристику сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року з української мови та літератури, з історії України, з англійської, німецької, французської, іспанської мов, математики, географії, біології, фізики, хімії.

Згідно з наказом сертифікаційна робота з української мови та літератури складається з трьох частин і містить 58 завдань, на виконання яких відводиться 180 хвилин. При цьому результати завдань 1 та 3 частини будуть зараховані як державна підсумкова атестація для тих учасників ЗНО, які у 2019 році здобувають повну загальну середню освіту. Максимальна кількість балів, яку учасник може набрати, правильно виконавши всі завдання, 104.

Сертифікаційна робота з історії України складається з двох частин, результати завдань 1 частини (за вибором учасника ЗНО) будуть зараховані як державна підсумкова атестація. Робота містить 60 завдань, на виконання яких відводиться 150 хвилин. Максимальна кількість балів 94.

Сертифікаційні роботи з іноземних мов міститимуть 59 завдань, на виконання яких відводиться 150 хвилин. Масимальна кількість балів 72.

Характеристики сертифікаційних робіт розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі Предмети ЗНО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: