Бойко і Рабінович об’єдналися

DrjTN0vWsAA1OKu

Група депутатів «Опозиційного блоку» (так зване «крило Бойко-Льовочкіна») вирішила укласти союз з партією «За життя», фактичним лідером якої є проросійський політик Віктор Медведчук.

Про це інформує Лівий берег.

У п'ятницю, 9 листопада, один з лідерів «Опоблока» Юрій Бойко підписав з Вадимом Рабіновичем, особою партії Медведчука, договір про створення «Опозиційною платформи – За Життя».

«Ми називаємося платформа для опозиційних сил, які повинні об'єднатися. Є три пункти, за якими ми запрошуємо всіх: встановлення безумовного миру в країні, припинення економічного геноциду і створення нейтральної країни», – заявив Рабінович журналістам на брифінгу.

Бойко натомість сказав, що ця платформа буде висувати єдиного кандидата в президенти, але його ім'я поки не визначено.

На питання з приводу того, чи весь «Опозиційний блок» погодився увійти в цей союз, Рабінович відповів наступне: «Опозиційний блок і інші партії часто неоднорідні. Тут не можна сказати так: всім скопом заганяйте разом».

Нагадаємо, що в 2014 році «Опозиційний блок» створювався на уламках ПР як штучна структура, націлена виключно на проходження в парламент. У «Опоблоку», який отримав 9,43%, були два основні акціонери – групи Ахметова і Фірташа, ділили все в пропорції 50 на 50. Номінальні співголови фракцій: Олександр Вілкул і Юрій Бойко. Перший представляє «Ахметівське» крило, другий - «Фірташівське».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: