«Голос мій»: Cадовий підтвердив факт розмови про Гандзюк

IMG_3654 (1)

Мер Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий підтвердив факт телефонної розмови, у якому ображає активістку та радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк. 

Про це Садовий написав на своїй сторінці у Facebook.

Раніше в мережі з'явився аудіозапис, у якому голос, схожий на Садового, каже: «З приводу цієї Гандзюк з Херсону. Щоб ти розумів – це стерва, яка є лідером корупції в міській раді. Вона біля мера «права рука». Це її ідея, щоби всі депутати очолювали комунальні підприємства – вісімнадцять депутатів очолюють комунальні підприємства. Вона лідер «відкатів» по місту. Все йде через неї».

На записі Садовий звинувачує Гандзюк у розвалі місцевого осередку «Самопомочі» і в корупції в Херсонській міськраді.

«В мене пропозиція. Я тобі дам контактну особу, щоб вони дали тобі більше інформації і поступово почати давати це в медіа. Ну як так – вісімнадцять депутатів є керівниками комунальних підприємств?! З неї ліплять лідера, а це є просто людина, яка організовує корупційні схеми в Херсоні?! Там народ – підприємці, громадськість – в шоці», – підкреслив мер Львова на аудіозаписі.

Садовий підтвердив, що на аудіо дійсно його голос і така розмова дійсно відбулася. Однак, свої слова мер назвав емоційними та вибачився за них.

«Стосовно запису. Голос мій. Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей із місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я й отримав інформацію, про яку йде мова в записі», — розповів він.

Садовий уточнив, що запис зробили 27 серпня 2018 року.

Мер Львова наголосив, що з активісткою особисто знайомий не був, а підтверджень фактів корупції в результаті так і не отримав.

«Шкодую, що тоді так висловлювався та приношу вибачення тим, кого це зараз стосується», — написав він.

Як напередодні заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, слідство висунуло 12 версій щодо замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але основними є три.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: