США ввели нові санкції проти Росії

630_360_1515342007-1551

Влада США розширила санкційний список проти Росії за анексію Криму і агресію на сході України, додавши туди трьох фізичних осіб і дев'ять організацій.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства фінансів США, передає ЄП.

У список увійшли заступник «міністра» державної безпеки самопроголошеної «Луганської народної республіки» Олександр Басов, колишній начальник ракетних військ і артилерії РФ Володимир Зарицький і офіцер ФСБ Андрій Сушко, якого США вважають причетним до викрадення в 2017 році кримськотатарського активіста, який зазнав катувань.

Під обмежувальні заходи також потрапили санаторії «Ай-Петрі», «Дюльбер», «Місхор», курорт «Мрія», ТОВ «Південний Проект», АТ «Кримтеплоелектроцентраль», «Гарант-СВ», «Управлінська компанія інфраструктурних проектів» і «міністерство державної» безпеки «ЛНР».

Раніше спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що нові санкції будуть введені проти осіб та організацій, які брали участь у бізнес-проектах на території Криму або порушували права людини на півострові і під час війни на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: