Розслідуючи смерть Гандзюк, правоохоронці обшукували депутата Херсонської облради

pre-pre-pochemu-katerina-gandzyuk-proigrala-smi-obyavili-gromkie-podrobnosti-kanal-24
Фото: відкриті джерела

Під час обшуку у справі активістки з Херсона Катерини Гандзюк співробітники СБУ провели обшук у квартирі депутата Херсонської облради Миколи Ставицького, зазначив адвокат, депутат Херсонської міськради Дмитро Ільченко.

Про це інформує видання Гордон.

У межах розслідування нападу на активістку з Херсона Катерину Гандзюк співробітники Служби безпеки України обшукали квартиру депутата Херсонської обласної ради Миколи Ставицького. Про це у Facebook повідомив 10 листопада депутат Херсонської міськради Дмитро Ільченко.

"Співробітники СБУ увірвалися в квартиру депутата обласної ради Ставицького. Шукають докази його участі в убивстві Катерини Гандзюк. Ухвали суду немає. Документів у працівників СБУ немає. Що конкретно шукають – сказати відмовляються", – написав він.

Ільченко підтвердив користувачам, що на місці подій присутній як адвокат. Пізніше Ільченко поінформував про завершення слідчих дій. Він попередив, що підписав документ про нерозголошення.

Нагадаємо, 31 липня Гандзюк облили сірчаною кислотою в Херсоні. 4 листопада вона померла в одній із київських лікарень.

6 листопада генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що слідство підозрює 12 людей у тому, що вони могли бути замовниками вбивства активістки. Він також повідомив, що прокуратура передасть до суду провадження щодо виконавців до кінця року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: