Сьогодні у Львові стартували змагання з велокросу

img_9179
Фото: galinfo

Сьогодні, 10 листопада, у Львові на вулиці Самчука, 8, розпочався чемпіонат міста Львова з велокросу. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Сьогодні, 10 листопада, У Стрийському парку на вулиці Самчука, 8, розпочався чемпіонат міста Львова з велокросу. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Після реєстрації учасників та показу траси, розпочались кваліфікаційні заїзди, інформує Галінфо. У змаганнях брали участь юнаки та дівчата, чоловіки та жінки, ветерани 70 плюс. Загалом у перший день змагань зареєструвалось майже 100 велосипедистів, з них 12 дівчат та 61 юнак, і 14 ветеранів спорту.

Як розповів у коментарі прес-службі управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА голова Львівської обласної федерації велоспорту Володимир Набойщіков, ці змагання вже стали традиційними та відбуваються під гаслом «Відкритий ровер».

«У наших змаганнях беруть участь спортсмени всіх вікових груп. Наймолодшому учаснику 6 років, а найстаршому – 77 років. – розповідає Володимир Набойщіков. – Сьогодні в основному спортсмени з Львівщини та Жовкви. Завтра ще прибудуть учасники з інших міст України. Тому запрошую усіх, хто хоче подивитися велокрос! Сподіваємось, що завтра буде така ж чудова погода як сьогодні».

Основні групові заїзди та нагородження переможців змагань відбудуться 11 листопада о 14 год. Учасників частуватимуть святковим кулішем. Також у другий день змагань прибудуть велосипедисти із міст – Хуст, Дрогобич і Тернопіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: