Індонезія хоче купувати в Україні БТРи, дрони та штурмові гвинтівки

630_360_1512977490-6339

Представники "Укроборонпрому" і Міноборони Індонезії розглянули перспективи постачання до Індонезії бронетранспортерів, РЛС, штурмових гвинтівок та ін.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

"Держкомпанія "Укрспецекспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром", підписала з однією із провідних індонезійських компаній меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці із просування у Південно-азійському регіоні бронетранспортерів. Документ було підписано у присутності представника ВМС Республіки Індонезії", - інформує прес-служба.

Крім того, представники "Укрінмаш" (підприємство-учасник концерну - ред.) зустрілись із командуванням оборонних відомств Індонезії, під час якої індонезійська сторона повідомила про плани закупити партію українських штурмових гвинтівок, а також висловила інтерес щодо вітчизняних РЛС, зокрема контрбатарейних, БПЛА та авіаційних засобів радіоелектронної боротьби.

Також під час зустрічі української сторони з командувачем Академії збройних сил Індонезії адміралом Сіві Сукма Аджою йшлося про перспективи локалізації виробництва бронетехніки та протитанкових ракетних комплексів на території Республіки Індонезія.

За інформацією концерну, сторони розглянули і перспективи співпраці в галузі авіації. Так, під час переговорів із представниками командування Військово-повітряних сил Індонезії сторони обговорили питання ремонту авіадвигунів, поставок авіаційного озброєння та військово-транспортних літаків виробництва ДП "Антонов".

Крім того, індонезійська сторона висловила свою зацікавленість у продовженні співпраці щодо технічного обслуговування літаків типу Су-27/30.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: