Що дивитися цієї осені. Кращі серіали листопада

MV5BMTY0MTc0NzYwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjk1MzA2NjM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,888_AL_
джерело: www.imdb.com

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.  

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.  

Психологічний трилер з Джулією Робертс, комедія з Майклом Дугласом та польський трилер про події у 1983 році — в кращих серіалах листопада.

Homecoming/Повернення додому
(2 листопада)

Homecoming («Повернення додому») - нове дітище Amazon Prime від творця «Містера Робота» з Джулією Робертс в головній ролі. Психологічний трилер розповідає про Хайді Бергман, яка ще недавно працювала на секретний уряд. Вона допомагала колишнім солдатам адаптуватися до мирного життя. Через роки після звільнення з нею зв'язується людина з Міністерства оборони з бажанням з'ясувати, з яких причин Бергман покинула своє місце роботи, тим самим намагаючись розплутати клубок інтриг і таємниць.

Origin/Початок
(14 листопада)

Для платформи YouTube Premium Пол У. С. Андерсон зняв сай-фай драму Origin («Початок») з Томом Фелтоном в головній ролі. Групу незнайомців на космічному кораблі відправляють на далеку планету. Незабаром після відбуття корабель сідає на мілину, не долітаючи до пункту призначення. Кожен учасник групи, залишивши позаду своє темне минуле в пошуках нового старту, сповнений рішучості вижити за всяку ціну.

The Kominsky Method/Метод Комінскі
(16 листопада)

Новий проект продюсера Чака Лоррі («Два з половиною людини», «Теорія Великого вибуху») - комедія The Kominsky Method («Метод Комінскі») — розповідає про пенсіонера і колись успішного голлівудського актора (Майкл Дуглас), який тепер працює педагогом-репетитором з акторської майстерності.

https://www.youtube.com/watch?v=TjuOTlf5Jb0

Escape at Dannemora/Втеча з в'язниці Даннемора
(18 листопада)

У цей день Showtime почне показ міні-серіалу Escape at Dannemora («Втеча з в'язниці Даннемора»). Серіал заснований на реальній історії, що сталася в 2015 році, коли двоє ув'язнених здійснили втечу з в'язниці суворого режиму, яка спричинила за собою масове  полювання за двома засудженими вбивцями. Втекти злочинцям допомагала працівниця установи, крім усього іншого мала з обома сексуальний зв'язок.

https://www.youtube.com/watch?v=RVbOjP1Ziec

My Brilliant Friend/Моя геніальна подруга
(18 листопада)

My Brilliant Friend (L'amica geniale, «Моя геніальна подруга») — розповідь жінки похилого віку про 60-річну дружбу, а іноді і суперництво, з іншою жінкою. Дружба переривається, коли остання таємничо зникає.

Dirty John/Брудний Джон
(25 листопада)

Сюжет новинки Dirty John («Брудний Джон») будується навколо знайомства і подальших відносин Дебри (Конні Брітон) і Джона (Ерік Бана). Він — привабливий лікар, галантний кавалер і просто чоловік мрії, упускати його — злочин. Але з часом Дебра розуміє, що залучена в жорстоку гру психологічних маніпуляцій і насильства, що перетворюють перспективний роман в справжній кошмар.

https://www.youtube.com/watch?v=G-dUiO1ZV1s

1983
(30 листопада)

Польський трилер 1983 від Netflix розповість про події, які розгортаються через десятиліття після теракту 1983 року. Студент юридичного факультету і поліцейський розкривають змову, через якого Польща все ще постає в якості європейської залізної завіси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: