У Миколаєві чоловік напідпитку накинувся із ножем на свого родича

102015
Фото: ілюстративне

На Львівщині чоловіку, який поранив свого родича, обрали запобіжний захід.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження.

Подія трапилась цьогоріч, 5 листопада, у приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний» в м.Миколаєві на Львівщині.

Встановлено, що 37-річний мешканець Івано-Франківщини під час розпивання алкогольних напоїв зі своїм 38-річним родичем, наніс йому кілька ножових ударів у потилицю та грудну клітку. 

Внаслідок цього, чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення Миколаївської районної лікарні із колото-різаною раною грудної клітки та лівобічним пневмотарксом.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Крім цього, Миколаївським районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту з носінням електронного засобу контролю. 

Довідково: за вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: