У Новояворівську та Новому Роздолі розпочався опалювальний сезон

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Тепло подається в усі будинки мешканців Новояворівська та Нового Роздолу.

Про це під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук. Про це передає кореспондент Дивись.info.

«У п’ятницю була запущена Новороздільска ТЕЦ, а зі суботи на неділю – Новояворівська ТЕЦ. Сьогодні до всіх споживачів, і будинків, і бюджетних установ, подається енергоносій. Лише в Новояворівську вчора стався прорив в одній школі і зараз здійснюється його ліквідація. А так, тепло подається до всіх будинків», – розповів директор департаменту.

Нагадаємо, майно ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Енергія» було заарештовано у межах розслідування про заволодіння понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України». Активи обох підприємств національне агентство з питань виявлення, розшуку і управління активів, одержаних внаслідок корупційних та інших злочинів (АРМА) передала новому управителю «Гарант Енерго М». Втім, новий управитель не міг запустити підприємства бо їхні працівник відмовлялися виходити на роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: