На реставрацію пам’ятки ЮНЕСКО у Жовкві планують витратити майже 4 мільйони гривень

img_3773-637x423

Державний історико-архітектурний заповідник у Жовкві оголосив тендер вартістю 3952420 гривень на комплексну реставрацію дерев’яної церкви Пресвятої Трійці, яка належить до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Інформація про тендер була оприлюднена 14 листопада. Згідно із договором, роботи мають бути закінчені до 25 грудня 2019 року. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів державного бюджету.

Додаток із технічним завданням містить 75 пунктів, зокрема розбирання бутобетон них фундаментів, реставрація і відтворення кам’яної кладки, розчищення поверхонь зрубу, розбирання покриття з гонту тощо.

Згідно з умовами, звертатися за роз’ясненнями можна до 19 листопада, оскаржувати умови закупівлі – до 25 листопада, кінцевий термін подання пропозицій – 29 листопада, початок аукціону – 30 листопада.

Довідка

Церква Пресвятої Трійці – дерев'яна церква у м. Жовква Львівської області, споруджена 1720 року. Видатна пам'ятка архітектури та монументального мистецтва галицької школи. 21 червня 2013 року на 37-ій сесії Комітету Світової спадщини ЮНЕСКО, що проходила у Камбоджі, Церква Пресвятої Трійці, разом з іншими дерев'яними церквами карпатського регіону, була включена у список світової спадщини ЮНЕСКО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: