Представниця України розповіла, з чим їде на дитяче Євробачення

630_360_1542383206-325

Українська делегація дитячого "Євробачення-2018" у неділю вирушає до Мінська, де нашу країну представлятиме 11-річна Даріна Красновецька з піснею "Say love".

Напередодні вильоту до столиці Білорусі юна співачка разом зі своєю командою на прес-конференції розповіли про підготовку до пісенного конкурсу та поділилися своїми очікуваннями, повідомляє Укрінформ.

"Легкий мандраж перед від’їздом звичайно є. Переживаю не стільки за виступ, скільки за переліт, бо ще ніколи не літала", - сказала Красновецька.

Вона також розповіла, що вже ознайомилася з виступами учасників дитячого "Євробачення-2018", але не стала нікого виділяти.

"Я переглядала виступи кожного учасника. Не можу сказати, що в мене є якийсь конкретний конкурент, адже кожний учасник по-своєму цікавий", - зазначила представниця України на Дитячому Євробаченні-2018.

А ще Красновецька розповіла, що їй дуже сподобався процес підготовки до міжнародного пісенного конкурсу.

"Незважаючи на те, що це важка робота, було дуже цікаво. Найважче було знімати музичне відео. Але насправді було дуже круто і навіть не знаю, як це описати", - сказала вона.

Розкривати секрети свого образу Красновецька не стала, сказала лише, що виступатиме в білому комбінезоні.

"Я розраховую і вірю в те, що ми здобудемо перемогу. Але найважливіше донести світу наш меседж - любов це єдиний шлях, який врятує нас всіх, треба до неї йти. Якщо ми це зробимо класно, правдиво, то перемога обов’язково буде за нами", - переконаний співавтор пісні "Say love" Михайло Клименко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: