Словаччина — Україна: анонс та прогноз матчу

45740582_1096471867198968_2993325032576385024_n

Збірна України на виїзді проведе заключну зустріч групового турніру Ліги націй проти команди Словаччини. У першій грі між суперниками перемогу у Львові святкували підопічні Шевченка.

Україна вже вирішила свої завдання у Лізі націй, команда Андрія Шевченка зайняла перше місце, і цей останній тур в принципі для нашої команди вже нічого не означає, окрім статусу на майбутнє.

Для Словаччини ця гра дуже важлива, бо їм потрібно залишитися у дивізіоні В.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на нещодавній прес-конференції у Києві наголосив, що в цій грі ризикуватиме і зробить акцент на перспективну молодь.

«Так, турнірні завдання ми вже вирішили, але цей матч не став менш важливим, оскільки в ньому зробимо акцент на наше майбутнє - на молодих футболістів. У кожному з них ми бачимо перспективи. Багато хлопців добре зарекомендували себе у чемпіонаті України, в іграх за "молодіжку". У них, безперечно, ще немає необхідного досвіду, але ми ризикуватимемо, надаватимемо талановитій молоді шанси показати себе», - сказав наставник українців.

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал: «Ми ознайомлені з положенням справ в групі і прорахували математичні шанси. Ми повинні взяти очки в матчі з Україною і в Прагу на матч з Чехією відправитися лише за перемогою, а не тримати в голові, що нам потрібно перемагати з різницею в два м'ячі».

Збірна України вже забезпечили собі перше місце в групі і вийшла в лігу А. Крім того, безпрограшна серія команди Андрія Шевченка вже дорівнює дев'яти поєдинків. Тому наставник прийняв рішення викликати на збір багато молоді, що красномовно говорить про його цілі на майбутні поєдинки.

На кону у збірної словаччини не тільки турнірне значення, але ще і ще можливість наостанок «грюкнути дверима». Команда не набрала поки жодного очка, програвши перші два матчі на турнірі. Відрив від чехів становить три бали, і вирішальний матч групи буде саме з ними.

Де дивитися матч  

У прямій трансляції гру покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1». Початок матчу - о 21.45.

Орієнтовні склади 

Словаччина: Дубравка, Шатка, Шкртел, Шкрініар, Губочан, Куцка, Лоботка, Мак, Гамшик, Вайсс, Нємєцц

Україна: Лунін, Караваєв, Бурда, Ракицький, Миколенко, Макаренко, Малиновський, Циганков, Шапаренко, Коноплянка, Яремчук

Прогноз букмекерів  

Букмекери вважають фаворитами протистояння господарів поля. Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу словацьких футболістів з коефіцієнтом 2,15, успіх українців оцінюється в 3,50, нічия - в 3,20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: