Траса Львів-Рава-Руська заблокована: шахтарі вимагають виплати боргів із зарплати

46329396_2048422148568401_6557241083221245952_n

Сьогодні шахтарі ДП «Львіввугілля» перекрили трасу Львів-Рава-Руська за Жовквою, у Волі-Висоцькій.

Шахтарі вимагають виплатити борги із зарплати. Крім того, відмінити наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості про реорганізацію ДП «Львівугілля». Гірники просять виділити кошти на модернізацію шахт «Степова» 36 мільйонів гривень і «Межирічанська» 32 мільйони гривень.

А також протестувальники вимагають висловити недовіру керівнику ДП «Львіввугілля» через систематичну невиплату зарплати. Якщо їхні вимоги не будуть виконані, гірники обіцяють перекрити пішохідний перехід у районі Рава-Руської митниці.

«На а/д Львів-Рава-Руська на 36 км, поблизу села Воля-Висоцька, відбувається перекриття руху шахтарями, близько 50 осіб, шляхом безперервного переходу дороги по пішохідному переході, мітингувальники вимагають виплату заборгованості по заробітній платі, також було домовлено про звільнення проїжджої частини кожні 15 хв для надання можливості проїзду автомобілям протягом 5 хв. Додатково виставлений екіпаж поблизу с. Замочок який скеровує т/з в об'їзд перекриття. Перекриття руху буде тривати орієнтовно до 11:00», – повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Раніше гірники пікетували Львівську обласну державну адміністрацію.

Фото: Олег Стельмах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: