У Львові про свою роботу прозвітував керівник центру медицини катастроф (фото)

8BB6BF1D-A1C3-46FF-844A-C3CD0FF55842
Фото: КЗ ЛОР «ЛОЦ ЕМД МК»

Вчора керівник Львівської медицини катастроф Володимир Похмурський перед трудовим колективом прозвітував про свою роботу за два роки.

Про це він розповів у коментарі ІА Дивись.info.

Вчора у Львові відбулася конференція обласного Центру медицини катастроф, участь в якій взяли 250 делегатів з усіх підрозділів медицини катастроф Львівщини.

«Конференція ініційована працівниками. Передували їй збори у всіх підрозділах, де і вибирали делегатів. Розглядали кілька питань, зокрема, створення ради трудового колективу і участь колективу у розробці і підписанні колективного договору, оскільки наш центр створений шляхом злиття трьох великих юридичних осіб і ще приєднання станції швидкої допомоги міста Львова та Дрогобича, які були до того юридичними особами», - розповідає Похмурський.

За його словами, вся реорганізація вже закінчена і тому люди виявили ініціативу, щоб зібратися.

«Крім того, колектив звернувся до мене, щоб я прозвітував про виконану роботу за два роки. Я прозвітував, зробив презентацію та розповів, що відбувається по основних показниках управлінської діяльності», - пояснив пан Володимир.

Поруч із цим, керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомив, що один із моментів, які підштовхнули людей до зборів, це створення нового потужного підрозділу – центральної оперативної диспетчерська, єдиної на всю область.

«Законодавець передбачив, що має бути єдина диспетчерська на область за єдиним номером «103». Тому відтепер з будь-якої локації та будь-якого місця на території Львівщини можна буде викликати швидку допомогу за цим номером», - пояснив Похмурський.

«Люди на це все подивилися, задали низку питань, зауважень до мого звіту принципових не було і в результаті мій звіт прийняли до уваги, мою роботу колектив визнав задовільною та висловлює мені підтримку по цій структурі і розуміє всі зміни в реорганізації», - додав Володимир Похмурський.

Водночас, старший лікар оперативно-диспетчерського відділу Ольга Тенецька, яка вела збори, розповіла, що колектив дуже позитивно оцінив звіт керівника медицини катастроф. «За ініціативою колективу ми зібрали конференцію і на ряду з іншими питаннями був представлений звіт генерального директора про пророблену роботу за два роки, - розповідає пані Тенецька. - Його прийняли до уваги, розглянули і оновлену структуру, затвердили звіт. Колектив абсолютно позитивно прийняв звіт, адже було представлено все, що було пророблено за останній період часу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: