Чим зайнятися у вихідні, коли на вулиці погана погода

118826
Фото: відкриті джерела

На вулиці похмура сирість, з ранку задощило, і не видно кінця цієї в'їдливою мряки. А ви будували плани на цей день і не припускали, що погода вас підведе. Але низьке небо затягнуте хмарами, і зовсім не схоже, що погода зміниться на краще. Безнадія... А головне, що настрій зіпсовано і немає ніякої надії врятувати день і підняти настрій. Що робити в дощ? Як перемогти нудьгу і провести день з користю і не без задоволення? Давайте подумаємо.

На вулиці похмура сирість, з ранку задощило, і не видно кінця цієї в'їдливою мряки. А ви будували плани на цей день і не припускали, що погода вас підведе. Але низьке небо затягнуте хмарами, і зовсім не схоже, що погода зміниться на краще. Безнадія... А головне, що настрій зіпсовано і немає ніякої надії врятувати день і підняти настрій. Що робити в дощ? Як перемогти нудьгу і провести день з користю і не без задоволення?

Давайте подумаємо, чим зайнятися в дощову погоду, пише notabene.info.

Поради жінкам

Не дозволяйте собі розкисати і подумайте про справи, на які у вас ніколи не вистачало часу. Тільки пам'ятайте: вони не повинні бути нудними, інакше ваша туга, викликана негодою, може перетворитися на затяжну депресію. Ви можете, наприклад, подзвонити старій подрузі, з якою давно не бачилися, і дізнатися її новини. Перегорніть телефонну книжку, згадайте, з ким із друзів ви давно не бачилися, і почніть дзвонити. Спілкування з симпатичними вам людьми має підняти вам настрій.

Фото: Senfil.net

Що ще можна робити в дощ? Можна спробувати закінчити колись розпочату вами справу, до якої руки не доходили: привести в порядок фотографії, розклавши їх по датах і темах, наприклад. Або закінчити читати книгу, яку почали давним-давно, а потім закинули через брак часу. Або дов'язати шапку (светр, шкарпетки). Та чи мало ще! У кожного з нас знайдеться з десяток, а то й більше, незакінчених справ, які обтяжують нашу совість, а раз настрою все одно немає, так перетворіть своє роздратування поганою погодою в трудове зусилля і покінчити раз і назавжди з цією відстроченою справою!

Фото: notabene.info

Або займіться собою, адже на це ніколи часу не вистачає. Як ви будете це робити, залежить від ваших уподобань. Можна спробувати нову маску для обличчя або покрити нігті новим лаком.

Спорудіть незвичайну зачіску, перегляньте свій гардероб, щось переробіть, перешийте... Або, незважаючи на дощ, дістаньтеся до салону краси, віддайте себе в руки досвідченим майстрам і розслабтеся. Якщо у вас до зовнішності претензій немає, побалуйте себе духовними благами: улюбленим фільмом або серіалом, який давно збиралися подивитися; послухайте нову або улюблену музику. Або читайте книгу.

Фото: відкриті джерела

Сьогодні особливий день: можна все. Якщо у вас дійсно паршиво на душі, йдіть на кухню і їжте. Але спочатку приготуйте щось незвичайне, для вас нове. Це буде і приємно, і смачно, і практично. Від одного дня обжерливості ви не розтовстієте, а настрій підніметься напевно. Та й домашнім вашим буде приємно смачненького поїсти, адже за їх вікном теж п'ятдесят відтінків сірого. Поїжте, поспілкуйтеся за столом, адже не так часто виходить зібратися всім разом. А рецепти можна в інтернеті пошукати. Так що геть сумніви і приємного апетиту!

Фото: відкриті джерела

Щодо інтернету: в дощовий день самий час в ньому зависнути. І привід є, і причина. Відвоюйте у домочадців своє місце перед монітором і вирушайте в захоплюючу і освітню подорож по сайтах або почніть нову гру. Через десять хвилин вас не цікавитиме ні погода, ні природа, ні час доби, ані питання, чим зайнятися в дощову погоду. Якщо комп'ютер недоступний, задовільніться телевізором: там завжди знайдеться, що подивитися, особливо якщо у вас кабельне телебачення.

Фото: відкриті джерела

Якщо нічого з перерахованого вище не допомогло впоратися з поганим настроєм і ви як і раніше не можете придумати, що робити в дощ, лягайте на диван, укрийтеся пледом і не заважайте тузі вас гризти. Лежіть і жалійте себе, адже на це теж ніколи не вистачає часу. Так ось воно з'явилося, скористайтеся моментом, поплачте над своєю нещасною долею, і вам обов'язково полегшає. А потім засніть. У дощову погоду так солодко спиться!

Фото: відкриті джерела

Поради чоловікам

1. Просто тупо виспатися. Так, просто заритися з головою в ковдру і поспати досхочу. Ви так довго про це мріяли – нарешті ваша сонна мрія здійсниться.

2. Поїли – тепер можна і поспати, поспали – тепер можна і поїсти (це з мультика про Дюймовочку); як мало нам треба для кайфу …

3. Свіже пиво з сушеною рибкою (варіант для любителів тарані і келиха пінного пива).

4. “З’їсти” горілочки,  для зігрівання душі і тіла (тільки не перестарайтеся, щоб на завтра голова сильно не боліла).

5. Випити пива (горілки) для настрою: відразу ж дощовий день з останніми падаючими листями стане світліше і тепліше – можна споглядати краплі, що котяться по шибці і займатися філософськими проблемами всього людства.

6. Зателефонувати давній подрузі (приятелеві) в дощовий день – поговорити за життя, упевнитися, що є люди, кому ще гірше, ніж вам (варіант вампірський, але діє!).

7. Подивитися фільм, який вже давно лежить на полиці, але часу на нього не було. Який-небудь захоплюючий … про гру в казино в Монте-Карло, наприклад. Краще, звичайно, хорошу комедію.

8. Перечитати улюблену книжку або взяти в руки новинку літератури, яку вже давно прочитали всі друзі.

9. Зайнятися чимось незвичайним: наприклад, записатися на курси йоги.

10. Посидіти на улюбленому сайті – спілкування в контакті або в твіттері з віртуальними друзями (тут вам знадобляться уроки знайомства в інтернеті).

11. Поринути з головою в улюблену гру в Інтернеті годинок так на 5-8 (у кого на скільки бажання вистачить). Зазвичай до почервоніння очей і до погроз домашніх відключити комп з розетки.

12. Піти гуляти по вулиці, одягнувшись відповідно до похмурої погоди.

13. Інтелектуальний варіант: сходити в дощовий день в музей або на виставку, а може вирішити тест на увагу.

14. Зайнятися будь-яким хобі: тут кордонів вашої творчості просто немає.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: