На Львівській залізниці встановлюють залізобетонні саркофаги для захисту обладнання від крадіжок

Безымянный
Фото: Львівська залізниця

Крадіжки залізничного майна та сторонні втручання у роботу магістралі становлять серйозну загрозу для безпеки руху поїздів із вантажами та пасажирами. Львівська залізниця реалізовує комплекс заходів для запобігання злочинним зазіханням на обладнання та матеріали, посилюючи їхній захист.

Зокрема у господарстві сигналізації і зв’язку вже кілька років поспіль залізничники змушені захищати від крадіїв дросель-трансформатори, накриваючи їх залізобетонними саркофагами, інформує прес-центр Львівської залізниці.

Із початку цього року на території Львівської регіональної філії вже встановлено 212 саркофагів із 250, запланованих на 2018 рік. Впродовж 2017-го залізничники накрили 800-кілограмовими залізобетонними конструкціями близько 220 дросель-трансформаторів, стільки ж встановили і позаторік.
Першочергово таким захистом оснащують обладнання на дільницях, де неодноразово фіксувалися випадки крадіжок залізничного майна. Цьогоріч більшість саркофагів встановлено в межах обслуговування Львівської, Стрийської, Мукачівської та Ужгородської дистанцій сигналізації і зв’язку.
У комплексі інших засобів захисту, що запобігають доступу зловмисників до пристроїв та обладнання сигналізації і зв’язку, заміна переїзних дзвінків на сповіщувачі типу “Сирена”, підвищення надійності замкових пристроїв релейних та батарейних шаф, упровадження контролю відкриття дверей релейних приміщень, встановлення сигналізації відкриття дверей релейних шаф тощо.

.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: