У Львові озброєні молодики розгромили інтерактивний клуб (відео, фото)

3
Фото: ГО “Варта 1”

Напередодні, 16 листопада о 15.30 в поліцію надійшло повідомлення про те, що у приміщення інтерактивного клубу, розташованого на вулиці Садовій у Львові, зайшла група невідомих осіб та пошкодила майно закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці працювала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліціі, працівники інших служб. Усі обставини події встановлюються.

За інформацією голови ГО “Варта 1” Ігора Зінкевича, кілька осіб молодого віку із битами в руках забігли у приміщення, де стоять “однорукі бандити” та пошкодили їх.

Опісля, молодики вибігли й подалися у сторону вулиць Кульчицької (у напрямку до церкви) та Кульпарківської. За інформацією очевидців, о 17:30 год., на вул. Петлюри, 37, групу підозрюваних затримали правоохоронці. Більше про подію розповідає представник “Варти 1” Володимир Садовий.

“Затримано 7 осіб. Хлопці при собі мають балаклави, бити, ножі. Тобто укомплектовані повністю. Затримані агресії не проявляють, поводяться спокійно, з правоохоронцями співпрацюють — відповідають на запитання слідчих”, — розповідає кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: