У Львові в маршрутки під час руху відпали задні колеса (відео)

screenshot_7-768x456
Фото: Скрін-шот із відео Юрія Підгайного

Під час руху по вул. Стрийській поблизу Львівського автобусного заводу у Львові в маршрутки відірвалися задні колеса.

Про інцидент, який стався 16 листопада вдосвіта, ZAXID.NET повідомив читач, який надіслав у редакцію зняте на реєстратор відео.

ДТП сталася близько 06:30 ранку і в салоні автобуса перебувало лише декілька людей. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, хоча одне з коліс автобуса покотилося на зустрічну смугу, по якій в цей час їхало кілька авто.

Із відеозапису незрозуміло, про яку саме маршрутку йдеться – на відео не видно ні номеру маршруту, ні номерних знаків самого авто.

Відео Юрія Підгайного (на реєстраторі не переведений годинник, тож насправді інцидент стався на годину раніше)

Керівник управління транспорту Львівської міськради Олег Партика розповів ZAXID.NET, що в управлінні нічого не знають про цей інцидент і ніхто з пасажирів зі скаргами не звертався. «Перший раз чую про такий випадок. Можливо, це навіть не міська маршрутка, там їздять і приміські. Принаймні до нас ніхто зі скаргами на цей випадок не звертався», – заявив Олег Партика.

Зважаючи на ранній час ДТП, можна припустити, що це перший рейс маршрутки або взагалі виїзд з депо на маршрут, перед яким автобуси мають проходити перевірку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: