Найкращі фільми і серіали, які врятують від осінньої хандри

inx960x640
Фото: відкриті джерела

Восени різко змінюються погода, біоритми та настрій. Додайте ще до цього занепад сил на роботі, відсутність сонячних днів та отримаєте депресію. Щоб не сумувати через дрібниці, дивіться фільми з нашої підбірки, які врятують від депресивних думок. А якщо півтори — дві години фільму вам буде мало, і в неділю багато вільного часу, тоді радимо подивитися ще й підбірку серіалів за версією «20 хвилин».

Фільми

Маска

Фото: відкриті джерела

Сором'язливий службовець банку закомплексований настільки, що відчуває себе невпевнено з красивими дівчатами. Волею долі до нього потрапляє чарівна маска і Стенлі Іпкіс перетворюється в неймовірну істоту із коміксів. Він стає супергероєм, готовим боротися зі злочинністю, як Бетмен.

Джим Керрі вкотре довів, що може подужати комедійну роль і без дурних витівок.

Поліцейська академія

Фото: відкриті джерела

Рівень злочинності в одному із американських міст змусив мера піти на відчайдушний вчинок: дозволити вступати в поліцію всім бажаючим. Туди й повалили натопи хуліганів, ботаніків та товстунів. Хоч їм далеко до професіоналів, проте їхні непересічні витівки розвеселять кожного.

Знайомство з батьками

 

Фото: відкриті джерела

Напевно, найкраща комедія із Беном Стіллером та Робертом де Ніро. Головний герой стрічки знайомиться з батьками своєї дівчини. Проте її батько виявився колишнім агентом ЦРУ, який дуже хотів пересвідчитись у добросовісності майбутнього чоловіка своєї доньки. Сироватка правди, детектор брехні та допити – далеко не весь список, через що довелося пройти нареченому.

Брюс Всемогутній

Фото: відкриті джерела

Ще одна комедія з неперевершеним Джимом Керрі. У стрічці він зіграв кореспондента, який мріє стати ведучим новин. Але його звільняють з роботи, за що він починає винити Бога. І тут доля піднесла йому небачений подарунок – Брюс Нолан отримує небачені можливості, він заміняє самого Бога. Кореспондент відривається поповній, проте кінцівка фільму дуже повчальна.

«Дев’ять ярдів» 

Фото: відкриті джерела

Відмінний зразок комедійного бойовика, в якому 90% фільму займає власне комедійна складова, а що залишилися 10% — екшен. Тут немає поганої погоди та осінньої сльоти, тому гарний настрій буде забезпечено.

Серіали  

«Друзі» (10 сезонів, 1994 — 2004)

Фото: відкриті джерела

Вічно можна дивитися на три речі: вогонь, воду і «Друзів». Це серіал, що вже став класикою для багатьох поколінь.

Шестеро друзів живуть у Нью—Йорку і намагаються вирішити супутні проблеми: невдачі у коханні, непорозуміння з батьками, відсутність роботи. Але незважаючи на всі сумні та курйозні обставини, вони зуміли зберегти свою дружбу, а незгоди здаються не такими вже й страшними, коли поруч найрідніші люди.

«Елементарно» (5 сезонів, 2012)

Фото: відкриті джерела

Про персонажа, якого обожнюють мільйони, не буває занадто багато серіалів. Режисер Майкл Куеста зняв свою версію детектива Артура Конана Дойля, де Шерлок живе та працює у сучасному Нью—Йорку, а доктор Ватсон — це американська красуня Люсі Лу.

Британський сищик Шерлок Холмс — колишній наркоман, який був відправлений у Нью—Йорк на лікування в реабілітаційний центр, а потім залишився в Брукліні як консультант Нью—Йоркської поліції. У розслідуваннях йому допомагає його куратор доктор Джоан Ватсон.

"Теорія Великого вибуху"

Фото: відкриті джерела

Створений у 2007-му Чаком Лоррі та Біллом Преді американський ситком має шалену популярність. За 10 років уже вийшло 10 сезонів на 200 серій, а цього річ у березні проект подовжили ще на два сезони. І це при тому, що актори отримують по $1 млн за серію.

Сюжет розгортається навколо талановитих фізиків – Леонарда, Шелдона, Говарда і Раджеша, - які при всіх своїх розумових здібностях дуже наївні, дивакуваті та навіть не зовсім пристосовані до звичного життя. Все починає змінюватися, коли вони знайомляться з білявкою Пенні.

У серіалі, як не дивно, багато фізики. І всі сценарії, діалоги, рівняння та схеми перевіряє професор фізики та астрономії Каліфорнійського університету Девід Салтзберг.

"Клініка"

Фото: відкриті джерела

Цей ситком, який виходи в США з 2001 по 2010 роки, розповідає про життя і кар’єру молодих ординаторів, які мають стати справжніми лікарями.

Закінчивши навчання, Джей Ді та його друг Крістофер Тьорк поступили в лікарню. Тут вони зустрічають нових друзів та, звісно, наставників: хитрого директора Боба Келсо, лікаря Кокса, який, будучи медиком, ненавидить людей, та старшу медсестру Карлу Еспіносу.

Попри комедійний жанр, у серіалі наявні серйозні та драматичні моменти і сцени.

"Як я познайомився з вашою мамою"

Фото: відкриті джерела

Цей ситком, який виходив з 2005-го по 2014 роки нерідко порівнюють з "Друзями". Він такий же веселий, простий, романтичний, а до його героїв так само прив’язуєшся.

Серіал представлений у форматі розповіді Теда Мосбі, який вирішив поділитися з дітьми історією про те, як познайомився зі своєю дружиною. Але його оповідання стало дуже детальним, тож дізнатися, хто ж є мамою двох малих, глядачу доведеться не скоро.

Серіал не перенасичений складними і карколомними сюжетними лініями, але він близький кожному глядачу, адже розповідає про такі прості, але найцінніші речі, як дружба, кохання та родина.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: