На Хмельниччині поховали прикордонника, якого на Закарпатті збили машиною контрабандисти

175bf05d04d31a6-5bf05cf79fb8d-46406289-352692542165074-6437961298721374208-n_crop_1200

На Хмельниччині провели в останню путь Вадима Березенського, який загинув на Закарпатті під колесами авто контрабандистів.

Про це на своїй сторінці у речник ДПСУ Олег Слобадян.

«Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал, який також віддав останню шану офіцеру, повідомив що рішенням Колегії відомства майору Вадиму Березенському присвоєно звання підполковник (посмертно)», – написав Олег Слобадян.

Нагадаємо, уночі 16 листопада на Закарпатті контрабандисти автомобілем на іноземній реєстрації збили прикордонника. Це сталося під час спільних дій з румунськими прикордонниками. Останні по той бік кордону затримали двох осіб та 10 пакунків тютюнових виробів. У цей час на українській території тривав пошук решти причетних до оборудки осіб. Згодом неподалік річки Тиса на ділянці відділу «Ділове» прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі без документів, але з великою сумою коштів.

У ході первинного з’ясування обставин, опитування затриманого та вилучення коштів на начальника відділу «Ділове» інша невідома особа здійснила наїзд автомобілем марки «Ауді» іноземної реєстрації. У результаті наїзду офіцер-прикордонник отримав важкі травми.

Його доправили до лікарні, прооперували і перевели до реанімаційного відділення, де Вадим Березенський помер так і не отямившись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: