Комунальні заклади Львівщини вчать, як виграти на конкурсі проектів місцевого розвитку

15427115795bf3e91b3e7de

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

Навчальні семінари – один із етапів безпосереднього проведення конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік. Першими семінар відвідали представники обласних комунальних закладів, установ та некомерційних підприємств Львівської обласної ради.

При цьому, як наголосив Володимир Гірняк, співголова Конкурсної ради, заступник голови ЛОР, нинішній конкурс має новий пріоритет. «У 2019 році ми матимемо новий пріоритет – «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради», який охоплюватиме будівництво, капітальний ремонт, реконструкцію, придбання обладнання та інвентаря, благоустрій території», - розповів він. Детальніше про сам конкурс та участь у ньому читайте тут.

Відтепер участь у конкурсі зможуть брати структурні підрозділи юридичних осіб, а також обласні заклади та установи галузей охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та соціального захисту.

Початок прийому заявок у рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік розпочнеться о 9:00 3 грудня 2018 року і триватиме до 18:00 31 січня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: