На Львівщині визначатимуть кращий взвод ЗСУ

15426390755bf2cde3cebd3
Фото: ЛОР

Упродовж тижня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триватиме конкурс на звання кращого взводу Збройних сил України.

Про це повідомили в прес-службі ЛОР.

Зазначається, що цьогоріч за звання переможця змагатимуться чотири взводи Сухопутних військ, два — десантно-штурмових військ, підрозділ морської піхоти, а також вперше участь у конкурсі візьме зведений взвод, який складатиметься із іноземних інструкторів, що беруть участь у роботі «Об’єднаної багатонаціональної групи — Україна (JMTG-U)».

"Перед початком змагань, які передбачають досить насичену програму, відбулось традиційне загальне шикування, а також зустріч інструкторів та членів журі із учасниками конкурсу.

Військовослужбовцям було доведено умови виконання вправ, критерії оцінювання, а головне – заходи безпеки при виконанні завдань. А завершилась зустріч жеребкуванням, яке, власне, і визначило черговість підрозділів під час проведення всіх етапів конкурсу", - йдеться в повідомленні обласної ради.

За словами організаторів, головна мета проведення цих змагань – спроба розширити рамки вузької спеціалізації, адже такої насиченої програми з представниками різних видів військ не практикують і армії Північноатлантичного альянсу, а про масштабність дійства свідчить кількість залучених інструкторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: