З понеділка на маршруті № 29 у Львові курсуватимуть великі автобуси

IMG_1675

З понеділка, 26 листопада, на маршруті № 29 курсуватимуть великі автобуси.

Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, пише прес-служба мерії.

«Коли ми говорили про важливість закупівлі 150 додаткових автобусів для Львова, то найперше мова йшла про необхідність їх закупівлі для залучення в роботу на проблемних напрямках — це мікрорайони Львова, у яких не курсує електротранспорт. Сюди відносяться мікрорайон Рясне, м. Винники, смт. Брюховичі, смт. Рудно.

Зараз у нас з’являється ресурс для того, щоб підсилювати ці напрямки. Зокрема великі автобуси вже курсують на маршруті № 49А, у мікрорайон Рясне, великі автобуси курсують на маршруті № 5А у м. Винники. З понеділка великими автобусами буде підсилено ще й маршрут № 29. Також управління транспорту ЛМР працює в робочій групі над рішенням по підсиленню транспорту для смт. Рудно та смт. Брюхович", — повідомив Андрій Білий.

Як повідомив Орест Хамула, директор ЛК «АТП-1», з 26 листопада на маршруті № 29 курсуватиме 12 великих, низькопідлогових автобусів.

«Наше підприємство виграло конкурс на обслуговування маршруту № 29. З понеділка, 26 листопада, на цьому маршруті курсуватиме 12 великих, низькопідлогових автобусів. Зараз на маршруті курсує 12 малих автобусів», — розповів Орест Хамула.

Також у майбутньому планують підсилити автобусні маршрути, які курсують у мікрорайон вул. Наукова.

Нагадаємо, маршрут № 29 курсує від «Залізничного вокзалу» до м. Винники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: