Щаслива мордочка і неймовірні краєвиди: як німецький їжачок подорожує світом (фото)

153806

В Instagram їжачок має більше мільйона підписників.

Їжачок за кличкою Містер Покі живе у Німеччині зі своєю господаркою Літою. Покі виповнилося три роки, Літі – 26. Дівчина подорожує світом і виставляє у соцмережі кумедні світлини свого їжачка на фоні неймовірних краєвидів.

Часто Містер Покі в об'єктиві фотоапарату може опинитися в комічних ситуаціях. Насправді харизматичний їжачок став популярним зовсім нещодавно. Його мила усмішка та позитивний настрій закохали у себе користувачів Instagram.

У цієї парочки навіть є свій власний сайт, де вони розповідають про себе.

«За їжаками не так легко піклуватися. Є кілька речей, які потрібно знати. Я усвідомлюю відповідальність, яку я взяла на себе. Тому я створила веб-сайт перш за все, щоб поділитися своїм досвідом. Дозвольте мені допомогти вам з'ясувати, чи є їжак справжнім домашнім улюбленцем для вас. Якщо у вас є будь-які запитання, не соромтеся зв'язатися зі мною. Дізнайтеся більше про житло, дієту та купання. Я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися нашими щоденними пригодами!», – написала Літа.

Вона також додала, що Покі – це африканський пігмейський Їжак, який став популярним через Instagram. До того, як вона взяла Покі до себе, не знала, що домашні їжаки навіть існували. Дівчина розповідає, що їжачок змусив її усміхатися навіть у найгірші дні. Вона почала робити знімки з ним, аби поділитися радістю зі всіма.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: