Трускавчани просять заборонити цирки з тваринами

26

Трускавчани просять заборонити цирки з тваринами – відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів на сайті E-DEM.

Трускавчани просять заборонити цирки з тваринами – відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів на сайті E-DEM, пише 03248.com.ua.

Станом на 17 листопада петицію підписали 103 особи з 100 необхідних. Трускавецька міська влада зобов’язана опублікувати відповідь на колективне електронне звернення до 27 листопада.

Автором петиції є трускавчанин Бучинський Андрій Михайлович. В тексті звернення описуються такі аргументи: «Ні для кого не є таємницею, якими «методами» досягається вміння ведмедя їздити на одноколісному велосипеді, тигра – стрибати крізь вогняне кільце, а слона – тримати рівновагу, стоячи кінцівками на м’ячі.

Якщо Ви все ще вважаєте, що споглядання вищеописаних, неприродних речей – це хороший і нормальний спосіб проведення сімейного дозвілля – будь ласка, негайно покиньте цей сайт!»

Нагадаємо, гастролі пересувних цирків з тваринами вже заборонили у Києві, Вінниці, Дрогобичі, Мукачево та інших. Ідея заборони таких шоу на всій території України вже обговорювалась, але до прийняття відповідного закону так і не дійшло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: