Біля спорткомлексу СКА збудують багаторівневу автостоянку

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоповерхової закритої автостоянки на вул. Клепарівській, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком затвердив містобудівні умови і обмеження на будівництво багатоповерхової закритої автостоянки на вул. Клепарівській, 39-А. При цьому, земельна ділянка, де постане автостоянка, призначена на продаж через аукціон.

Директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич висловила сумнів у доцільності затвердження містобудівних документів, ще до продажу ділянки.

«Ще невідомо, яку саме стоянку захоче будувати майбутній власник ділянки, потім доведеться вносити зміни», - аргументувала вона свою позицію.

«У нас є рішення, що на місці паркінгів мають бути паркінги, а не щось інше. Тому важливо затвердити ці містобудівні умови», – заперечив заступник міського голови Львова Геннадій Васьків.

Згідно з проектом рішення, площа земельної ділянки становить 0,4 га. Вона належить до земель промисловості ті транспорту. Цільове призначення ділянки – для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Гранична висота забудови - 14 м. Максимальний відсоток - 65%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: