Конфіденційно і безкоштовно: у Львові відкрили перший пункт швидкого тестування на ВІЛ

Пункт тестування ззовні

Львів’яни відтепер зможуть конфіденційно та безкоштовно пройти швидкий тест на виявлення ВІЛ-інфекції у пункті тестування Фундації АнтиСНІД-США в Україні (AHF Ukraine), що відкрився 23 листопада на вул. Антоновича, 20.

Пункт тестування «AHF Checkpoint Lviv» – це перший подібний заклад на Львівщині. У пункті людина отримає передтестову консультацію на виявлення факторів ризику зараження ВІЛ, пройде тестування на ВІЛ-інфекцію за 15 хвилин, отримає поради з профілактики та дотримання безпечного способу життя, зможе безкоштовно взяти презервативи. Пункт тестування працює за принципом конфіденційності: результат тестування не повідомляється нікому іншому, окрім того, хто проходив тестування.

ВІЛ

Якщо результат покаже наявність ВІЛ-інфекції, працівник пункту проконсультує людину щодо подальших кроків та надасть усю необхідну підтримку, аби людина якнайшвидше, стала на медичний облік та почала отримувати життєво необхідне лікування. Соціальний працівник підтримає клієнта  та надасть психологічну допомогу йому та його сім’ї.

Заклад відкритий для всіх охочих за адресою м. Львів, вул. Антоновича, 20 з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 19:30 та в суботу з 11:00 до 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: