Поштові відділення в селах не закриватимуть

post

Листонош на селі не скорочуватимуть і вони надалі зможуть видавати пенсії мешканцям сіл.

Уряд виділив 500 мільйонів гривень для компенсації витрат «Укрпошти» на утримання сільських поштових відділень, повідомляє «Прямий».

«Я запропонував дуже непросте, але єдине можливе рішення: вніс пропозицію на уряд — і вона була підтримана урядом — щоб ми виділили 500 млн грн з державного бюджету для того, щоб забезпечити компенсацію «Укрпошті» видатків по доставленню пенсій», – цитує «Прямий» слова президента України Петра Порошенко. «Ці 500 млн підуть на те, щоб захистити пенсіонерів, не підвищувати тарифи на доставку пенсій — не буде це робитися за рахунок коштів пенсіонера, простої людини. Пенсії треба збільшувати, а не віддавати звідти додаткові кошти. І в той же час зберегти відділення, бо де сьогодні людина дізнається новини в селі? Поштар для них — це зв'язок зі світом», – сказав Петро Порошенко.

Щоб зобов’язати «Укрпошту» і надалі забезпечувати доставку пенсій мешканцям сіл, прем’єр-міністр Володимир Гройсман попередив керівництво «Укрпошти», що підприємство може перевірити Державна аудиторська служба, яка перевірить формування ціни на доставку пенсій українським пенсіонерам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: