У понеділок відбудеться засідання Ради регіонального розвитку Львівщини

IMG_0349

У понеділок, 26 листопада, відбудеться засідання Ради регіонального розвитку Львівщини

Про це розповів під час брифінгу директор департаменту економічної політики ЛОДА Роман Филипів, інформує Дивись.info.

За його словами, у Львівській області процес формування плану перспективного розвитку територій розпочнуть саме із засідання Ради регіонального розвитку Львівщини.

"На останній Раді регіонального розвитку Президент дав вказівку, щоби в кожній області розробили плани перспективного розвитку територій і ці плани повинні повбирати в себе основні позиції по інфраструктурних об’єктах, соціальній інфраструктурі та комунальній. Тобто, ми повинні скласти стратегію, які об'єкти повинні бути відремонтовані та приведені до відповідного рівня експлуатації впродовж 2019-2021 років", - пояснив Роман Филипів.

"Цей процес розпочинається із засідання Ради регіональної ради Львівщини. На цій Раді, яка відбудеться у понеділок, ми спробуємо представити на широкий загал наші бачення та підходи до розроблення середньострокового дороговказу по виконанню різноманітних робіт по об’єктах до 2021 року.

Також ми хочемо продемонструвати, що протягом останніх років і Львівщина зокрема, і Україна в цілому зміняться достатньо динамічно. Якщо говорити виключно про Львівщину, то можна назвати цифри, які характеризують зміни, які відбулися.

До прикладу, за останні три роки на Львівщині вдалося відремонтувати понад 1700 км доріг загального користування. На це було скеровано більше, ніж 9 млрд гривень", - зазначив директор департаменту економічної політики ЛОДА.

За його словами, такі капіталовкладення не здійснювалися від початку незалежності України.

Разом із цим, як пояснює Роман Филипів, Львівщина повинна зрозуміти, скільки і куди інвестувати, в які заклади на найближчу перспективу.

"Цей процес є достатньо масштабним, адже він повинен містити різноманітні обговорення та консультації з громадськістю", - додав Филипів та наголосив, що після засідання Ради розпочнуться роботи на місцях, аби на початку 2019 року сформувати План перспективного розвитку із переліком тих об’єктів, які першочерговими будуть підлягати реконструкції чи будівництву.

Сторінка події у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/273721633491241/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: