У Стрию поліцейські виявили у вантажівці нелегальних мігрантів

180201

За фактом  незаконного переправлення осіб через державний кордон України відкрито кримінальне провадження, правоохоронці встановлюють обставини події.

У Стрийський відділ поліції 22 листопада близько 19.00 надійшло повідомлення про те, що на одній з автостоянок стоїть вантажний автомобіль, із напівпричепа  якого чути голоси людей.

На місце події негайно виїхала  слідчо-оперативна група Стрийського відділу  поліції. Як встановили правоохоронці, у напівпричепі вантажівки з іноземною реєстрацією  перебували шестеро  іноземців. За їх словами, вони є громадянами однієї з країн Близького Сходу та прямували на роботу в одну з країн Європейського Союзу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.332 ( Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Правоохоронці встановлюють, де і за яких обставин іноземці перетнули державний кордон України, а також осіб, які могли сприяти їм у цьому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: