Львівські митники утилізували понад 180 л контрабандного алкоголю (фото)

3
Фото: ДФС у Львівській області

Напередодні, 23.11.2018 львівськими митниками проводилась утилізація алкогольних виробів. Так, шляхом зливання в очисні споруди м. Пустомити знищено 50 л пива та 132,75 л вина – загалом на 11 318,28 грн.

Цей алкоголь після вилучення перейшов в дохід держави, але термін його споживання завершився, інформує ГУ ДФС у Львівській області.

Знищення відбулось за участі членів постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, до складу якої увійшли представники Львівської митниці ДФС, Львівської міської ради, ГУ ДФС у Львівській області. Також за процесом утилізації спостерігали представники громадських організацій.

Фото: ДФС у Львівській області

Цей товар працівники Львівської митниці ДФС свого часу вилучили при спробі незаконного переміщення через митний кордон України.

Упродовж останнього часу згідно з протоколами засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном утилізовано майже 2 тонни неякісної або небезпечної продукції, понад 37 000 пачок сигарет різних марок та 430 банок жувального тютюну.

Також згідно з протоколом засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, наступного тижня у Києві утилізують лікарські препарати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: