Топ-10 "найтепліших" фільмів для холодних осінніх вечорів

111
Фото: відкриті джерела

Осінні холодні вечори просто створені для теплих фільмів, які потрібно дивитися в сімейному колі.

Як тільки настають холоди, у багатьох миттєво прокидається бажання швиденько закінчити з усіма справами і залізти під теплу ковдру, прихопивши чашечку чаю і включивши «затишний» фільм. І він зовсім не зобов'язаний бути таким же осіннім і "холодними", як і погода на вулиці. Навпаки, принадність таких домашніх фільмів в тому, що вони можуть розповідати про абсолютно різні історії, але створювати однаково хороший і гармонійний настрій.

Пропонуємо Вашій увазі для перегляду наступні кіношедеври:

Життя Пі

Фото: відкриті джерела

"Життя Пі" – це те, що просто треба побачити. Головний герой опиняється в шлюпці разом з тигром посеред океану. І їм обом потрібно вижити. Цей фільм про те, що не можна втрачати надії, навіть коли здається що все втрачено. Потрібно посміхнутися і зробити все можливе і неможливе.

Легенди осені 

Фото: відкриті джерела

«Деякі люди дуже ясно чують свій внутрішній голос, і живуть так, як він їм підказує. Такі люди сходять з розуму. Або стають легендами». Так починається історія сім’ї Ладлоу – стрімка і романтична розповідь про трьох братів, їх батька та молодої і неперевершеної жінки, яка фатальним чином змінює життя кожного з них.

З дитинства троє братів нерозлучні, однак вони ще не підозрюють, по якій стежці пристрастей і насильства поведе життя кожного з них. Крізь жахи Першої Світової, крізь втрачені роки, що прийшли слідом за війною, через любов і втрати, зраду і надію.

Осінь у Нью-Йорку

Фото: Відкриті джерела

Осінній Нью-Йорк манить своєю красою, так і хочеться прогулятися по всипаному листям парку. Саме в парку господар ресторану Уілл Кін розлучається зі своєю коханою. І в ту ж хвилину бачить Шарлотту Філдінг. Увечері він знову зустрічає її у себе в ресторані, де Шарлотта святкує 22-річчя. Досвідчений і невтомний ловелас Уілл, незважаючи на свої 48 років, миттєво закручує нову любовну пригоду: чи існує таке поняття, як вік, для чоловіка із зовнішністю Ричарда Гіра? Роман стрімко розвивався, як раптом Уілл Кін дізнається про те, що його обраниця смертельно хвора, і що жити їй залишилося рік. Або і менше…

Солодкий листопад

Фото: відкриті джерела

Затягнутий в строгий костюм Нельсон Мосс вічно кудись поспішає і постійно зайнятий. Він не уявляє собі іншого способу життя. Але жива і ексцентрична Сара Дівер вже поспішає йому на допомогу. Якщо у неї вийде, Нельсон стане її новою перемогою в серії виправлених людських доль. Щомісяця вона проводить з новим пацієнтом, якому потрібна допомога. Ніяких зобов’язань. Ніякого тиску. Ніякої залежності. І ніякої закоханості. Сумний ліричний фільм з чудовими акторами, яким співпереживаєш від початку і до кінця.

Розумник Вілл Гантінґ 

Фото: відкриті джерела

Вілл Гантінґ – 20-річний хлопець з Бостона, який раз у раз вплутується в неприємні історії. Несподівано він відкриває в собі феноменальні математичні здібності.

І коли поліція заарештовує його за чергову бійку, професор математики бере його під свою опіку, але за однієї умови: Вілл має пройти курс психотерапії. Сеанси «перевиховання», які розпочалися з недовіри, поступово переростають у дружбу між Віллом і його наставником.

Фільм присвячений пам’яті Алена Гінсберга та Вільяма Бероуза. Фільм досі входить до списку 250 найкращих фільмів усіх часів і народів.

Коли Гаррі зустрів Саллі 

Фото: відкриті джерела

Гаррі і Саллі знайомі з часів створення світу. Вони разом навчалися, приходять один одному на допомогу в будь-яких життєвих колотнечах, допомагають у пошуках близької людини. Навіть коли вони втрачають один одного з поля зору, доля зводить їх знову і знову. Вони найкращі друзі вже тисячу років. Але їхня дружба постійно перебуває під загрозою. Обох наполегливо мучить питання: чи не варто їм стати більше, ніж друзями?

Чи можуть чоловік і жінка дружити по-справжньому? Чи така дружба неминуче рано чи пізно закінчується тіснішими відносинами?

Різдвяна історія

Фото: відкриті джерела

Екранізація твору Чарльза Діккенса від Роберта Земекіса вийшла вражаючою навіть для дорослих. Незважаючи на трохи страхітливу атмосферу картини, це все ж по-справжньому чарівна історія, яка вчить нас радіти життю і може навіть повернути на кілька годин в дитинство.

«Попелюшка»

Фото: відкриті джерела

Прекрасна історія про всім відому Попелюшку, знята студією «Walt Disney Pictures». Примітно, що фільм повністю дублює однойменний мультик цієї ж студії. Дивовижної краси історія, розкішні сукні, Хресна Фея, принцеси і принци. А вже чого тільки варте одне перетворення гарбуза в карету... Казка, від якої перехоплює подих.

«Монте-Карло»

Фото: відкриті джерела

Три дівчини планували прекрасну відпустку в Парижі, але поїздка зірвалася. Вони випадково опиняються в п'ятизірковому готелі, і одну з них плутають з розпещеною і багатою дівчиною Корделією. Чому б не скористатися ситуацією? Так красуні і потраплять в Монте-Карло, де їх чекає ще більше пригод.

Осіння казка

Фото: відкриті джерела

Головній героїні 45 років, вона вдова, але при цьому готова до нових стосунків. Добрі знайомі знайомлять жінку відразу з двома чоловіками. Життя наповнюється новими фарбами і емоціями, однак простим при цьому не стає. Режисер показує, що і у зрілому віці людині властиво метатися, помилятися і втрачати себе у складних любовних перипетіях. Французький фільм відразу ж припав до душі критикам - мовляв, особливо не драматизуючи, режисер дістався до найтонших струн людської душі.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: