В Одеському суді сталася масова бійка: півсотні затриманих (відео)

prdelkjadhffkvh
Фото: поліція Одеської області

23 листопада у Приморському районному суді Одеси під час судового засідання між групами підтримки сторін-учасників судового процесу виник конфлікт, який переріс у бійку.

В результаті масового заворушення правоохоронці відправили до поліцейського відділку 49 осіб, інформує відділ комунікації поліції Одеської області.

«Завдяки злагодженим та оперативним діям правоохоронців конфлікт було локалізовано. Наразі 49 осіб доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події, після чого їхнім діям буде дана правова кваліфікація»
– зазначили правоохоронці.

У поліції розповіли, що анкетні дані усіх доправлених до відділку встановлені, а більшість із них виявились жителями інших регіонів України.

У свою чергу радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook пояснив, що розглядалася справа щодо земельних ділянок у селищі Затока Білгород-Дністровського району.

"Активісти, які не змогли залишатись байдужими до такої важливої справи, що приїхали аж із Вінниці та інших областей України (місцеві вже давно в ці ігри не граються), намагались влаштувати безлад та зірвати судове засідання, виникла штовханина, що була близько до того, щоб перерости в масову бійку", – зазначив він.

Форостяк додав, що одна зі сторін судового процесу витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а й на подібні "заходи".

Увага! Відео містить нецензурну лексику! (18+)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: