Рада розгляне питання про запровадження воєнного стану о 16:00, — Парубій

5c880e5a-64d0-4a1b-be5c-8d2518d7f529

Питання про запровадження воєнного стану буде вирішуватися в закритому режимі.

Позачергове пленарне засідання Верховної Ради, на якому буде розглянуто питання про запровадження воєнного стану, відбудеться в понеділок в 16:00. Про це повідомляє прес-служба парламенту з посиланням на спікера Андрія Парубія.

«На виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України та звернення Президента України, на понеділок, 26 листопада 2018, о 16:00 я збираю позачергову сесію Верховної Ради України», - йдеться на сайті ВР.

В якому режимі проходитиме засідання - у відкритому або закритому - спікер не уточнив. Однак прес-служба Президента України повідомляє, що депутати розглядатимуть питання про запровадження воєнного стану в закритому режимі.

На своїй сторінці в Facebook Парубій написав, що дії російського агресора проти українських кораблів у Керченській протоці - це порушення норм Статуту ООН і Конвенції ООН з морського права.

«Весь світ побачив докази російської військової агресії, з якими вже ніхто не зможе посперечатися. Весь світ побачив відео, де російські військові кораблі атакують українські.Очевидно, що фронт російської агресії розширився і тепер він сягає Чорного і Азовського морів», - написав Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: