Синютка попередив, що «євробляхарів», які перекривають кордон, можуть «зачистити»

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Люди, які блокують роботу пунктів пропуску мають понести відповідальність, а правоохоронці повинні бути готові до радикальних дій.

Люди, які блокують роботу пунктів пропуску, мають понести відповідальність, а правоохоронці повинні бути готові до радикальних дій.

Про це під час апаратної наради у Львівській ОДА заявив голова ЛОДА Олег Синютка, передає кореспондент Дивись.info.

«Як мені доповіли зранку, на сьогоднішній ранок розблоковані пункти пропуску Смільниця, Грушів та Угринів. Була розблокована Рава-Руська, але там знову приїхали бажаючі… Я попросив голів адміністрацій цих районів, щоб вони особисто під'їхали до цих людей і запитали, яка їхня позиція?

Чи їхні п'ять контрабандних копійок дорожчі за безпеку держави? Ними треба займатись, як людьми, які займаються контрабандою і підривають економіку», - заявив Олег Синютка.

Він також закликав правоохоронців бути готовими до радикальних заходів.

«Якщо буде введено воєнний стан, правоохоронні органи, будьте готові їх зачистити, їх звідти повикидати, а якщо не буде введений воєнний стан, тоді кримінальні справи і в межах кримінальних справ притягнути всіх цих людей до відповідальності. Інших варіантів просто суспільство не сприйме. Бо одна справа, коли були дискусії про добре і погане розмитнення і інша, коли купка контрабандистів хоче вчинити шабаш коли дітей не пропускають через кордон. Коли люди хочуть нажити пару копійок і їм ці парку копійок затуляють світ. Так чи інакше але ця ситуація має бути розв'язана», - додав голова ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: