Протест євробляхарів: у Раві-Руській розблокували кордон

1543150323-3017
фото: tsn.ua

У Раві-Руській вдалося тимчасово розблокувати кордон і пропустити велику кількість автомобілів.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, 27 листопада у пункті пропуску «Рава-Руська» тимчасово розблокували дорогу. Стараннями поліції, прикордонників та громадян, які стоять у черзі, вдалося відкрити кордон. Випустили усі транспортні засоби та запустили велику кількість тірів й інших автомобілів у пункт пропуску.

Як повідомляє керівник Львівської митниці Левко Прокіпчук, у Львівській області розблоковано підіздні дороги до пунктів пропуску Угринів, Рава-Руська, Грушів та Смільниця.

«Окреме спасибі мітингувальникам, які перекривали дорогу перед пунктом пропуску Рава-Руська, які з розумінням поставились до проблем, з якими зіштовхнулись водії ТІРів, що тривалий час чекали в черзі.

P.S. Мали неприємну ситуацію, коли мітингувальники не пропустили 2 польських дипломатів. То ж зараз компетентні органи Польщі просять надати інформацію щодо осіб, які беруть участь в цих «заходах», щоб при спробі перетину депортувати та анулювати карту поляка, якщо така видавалась. І, на жаль, на Краківці сталась бійка між «мітингувальниками» та водіями», - повідомив Прокіпчук.

Зазначимо, що за фактом блокування автомобільних доріг поблизу прикордонних пунктів пропуску правоохоронці Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.279 (блокування транспортних комунікацій) КК України.

Читайте також: Протести євробляхарів на кордоні: правоохоронці закликають громадян писати заяву про порушення 

Нагадаємо, що власники автомобілів на єврономерах у неділю, 25 листопада, повністю або ж частково заблокували рух на всіх 6 пунктах пропуску українсько-польського кордону на території Львівській області. Блокування також відбуваються у Волинській, Закарпатській та Чернівецькій областях. У такий спосіб учасники акцій протестують проти нових правил розмитнення автомобілів на єврономерах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: